Există multe companii care își fac publicitate pe internet și prin alte mijloace media, prezentând măiestria și produsele lor realizate manual, deși acest lucru nu este întotdeauna adevărat.

 

Trăim în lumea sloganului ușor în care merge aproape orice.

Noi, Toro Decor, prin artizanii noștri care lucrează efectiv manual, dorim să expunem și să demonstrăm acest fapt clienților noștri. Nimic mai bun decât informația și transparența, astfel încât cei care doresc să aibă încredere în noi, să o facă 100%.

Pasiunea artiștilor noștri pentru această profesie provine din tradiție, din însăși istoria Spaniei. Sunt mai mult de 75 de ani de experiență, de generații dedicate proiectării și fabricării plăcilor sevillane pictate manual.

 

 

Ceea ce poate părea evident nu este. Tradiția acestei profesii stabilește o linie directoare fundamentală: aceste plăci sunt și trebuie să fie pictate manual. Dacă vom căuta calitate, originalitate și tradiție, singurul lucru care ne-a rămas este să ne referim la cea mai veche artă de fabricare și pictură manual, Cuerda Seca.

 

 

Nicio mașinărie nu este implicată în liniile de producție, deoarece artizanii nostrii au dorit întotdeauna să păstreze cu mândrie și respect profesia pe care familiile lor au început-o cu mulți, mulți ani în urmă.

 

 

Suntem deosebit de interesați să oferim produse de cea mai înaltă calitate și cel mai bun serviciu posibil clienților noștri. Și de aici vine angajamentul de a oferi nu numai catalogul nostru larg de produse pictate manual, ci și de a putea lucra direct cu clienții noștri, creând împreună modele unice și irepetabile. Design-uri personalizate pe care doresc să le realizeze decoratorii, designerii de interior, arhitecții și alți profesioniști în decorare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *