Intra in culise

Toro Decor: Inspiratie si Eleganta la Un Click Distanta!


Bine ati venit in lumea frumusetii si creativitatii, adusa la viata de Gruppo Arte Vivo prin intermediul brandului nostru online, Toro Decor. Ne mandrim cu o vasta experienta si expertiza artistica acumulata de-a lungul anilor de catre membrii nostri de top, YaYa Color, Pennelli Boldrini si Ceramica y Artesania.


La Toro Decor, ne straduim sa va oferim o gama variata de produse si optiuni creative pentru a aduce un plus de stil si rafinament in locuinta dvs. De la vopsele si materiale de pictura de inalta calitate oferite de YaYa Color, la pensule si accesorii fine de la Pennelli Boldrini, si pana la obiecte de ceramica si artizanat de la Ceramica y Artesania, suntem dedicati aducerii artei si frumusetii in fiecare aspect al vietii dumneavoastra.

Toro Decor

Cu Toro Decor, aveti acces la o selectie atent aleasa de produse, de la vopsele si pensule de cea mai inalta calitate, la obiecte de decor elegante si accesorii artistice. Fie ca sunteti un artist aspirant sau doriti sa va transformati casa intr-un sanctuar artistic, suntem aici pentru a va ghida si a va oferi tot ce aveti nevoie pentru a va exprima creativitatea.

Fiti parte din comunitatea noastra dedicata artei si designului, si explorati o lume de optiuni elegante pentru a va decora si a va exprima stilul personal. Cu Toro Decor, arta devine o realitate, iar estetica si eleganta se contopesc pentru a crea un mediu plin de inspiratie.

Va invitam sa navigati prin magazinul nostru online si sa va lasati inspirati de frumusetea si creativitatea oferite de Toro Decor, parte din Gruppo Arte Vivo. Pentru ca frumusetea se afla in detalii, iar arta este un mod de viata.

Cu Toro Decor, fiecare locuinta devine o capodopera!

Descoperiti Luxul in Creatie

Vopsele Exquisite, Instrumente pentru Decoratiuni si Ceramica de Prestigiu, pentru un Stil Care Te Defineste.

Gruppo Arte Vivo

Toro Decor

Interfata online a Gruppo Arte Vivo, unde luxul si arta se intalnesc pentru a va incanta cu eleganta si stil.

YaYa Color

Vopsele decorative de lux, pentru a va transforma proiectele artistice in opere de arta de exceptie.

Pennelli Boldrini

Pasiune si calitate in instrumente pentru decoratiuni, aducand viata fiecarui proiect artistic.

Ceramica y Artesania

Mestesugul spaniol al ceramicii pictate manual, adus la viata in creatii unice.