TERMENI ȘI CONDIŢII

 

 

Ultima actualizare: 14.03.2023

 

 

 

Prezentul document (împreună cu toate documentele menţionate în acesta) stabileşte termenii şi condiţiile care guvernează utilizarea acestui website – www.torodecor.ro (în continuare „Website-ul”).

 

Scopul Website-ului este de prezentare și promovare a produselor și opțiunilor creative pentru decorarea locuințelor – oferite prin intermediul brandului Toro Decor, respectiv a produselor oferite de alte societăți italiene din domeniu (Pennelli Boldrini și Ceramica y Artesania), de suport tehnic în utilizarea acestor produse şi de contractare, prin intermediul Website-ului, cu potențialii clienți interesați de aceste servicii.

 

Vă rugăm să citiţi prezenții Termeni și Condiții, Politica de cookies-uri şi Politica de Confidenţialitate înainte de a utiliza Website-ul. Prin accesarea și utilizarea Website-ului, recunoașteți în mod expres caracterul obligatoriu al acestor documente și vă asumați angajamentul de a le respecta.

 

 1. CINE SUNTEM NOI

YA-YA COLOR SRL (în continuare ,,Societatea” sau ,,Noi”) este înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/580/2009, având Cod Unic de Înregistrare RO25245057.

YA-YA COLOR SRL oferă spre comercializare o gamă variată de produse și opțiuni creative pentru decorarea locuinței Dvs. ce adaugă un plus de stil și rafinament în amenajarea deosebită a acesteia. De la vopsele și materiale pentru decoratiuni de înaltă calitate (oferite de YaYa Color), la pensule și accesorii fine și până la obiecte de ceramică și artizanat – vă puteți exprima stilul personal în ceea ce privește decorarea locuinței Dumneavoastră vs., context în care arta devine o realitate, iar estetica și eleganța se contopesc pentru a crea un mediu plin de inspirație.

 

Datele noastre de contact sunt:

Adresa sediului social: Comuna Domnești, Sat Domnești nr. 513i, județul Ilfov.

Adresa magazin: Oraș Pantelimon, Str. Mioriței, nr. 42, județul Ilfov

Adrese de E-mail: office@torodecor.ro, yayacolor@gmail.com

Nr. de tel.: 0729.011.468

 

 1. TERMENI
 2. Vânzător/Societate – YA-YA COLOR SRL persoană juridică română având sediul social în comuna Domnești, sat Domnești nr. 513i, județul Ilfov, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J23/580/2009 și avand Codul Unic de Inregistrare: 25245057;
 3. Utilizator – poate fi orice persoană fizică/juridică care are sau obține acces la CONȚINUT, prin accesarea de pe orice dispozitiv electronic care permite acest lucru (desktop, laptop, tabletă, telefon mobil etc.);
 4. Cumpărător/Client – poate fi orice persoană fizică (care are 18 ani) sau persoană juridică care obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către YA-YA COLOR SRL (electronic, telefonic, prin completarea formularelor puse la dispoziție pe website, ori în urma contactelor directe cu reprezentanții Societății și a discuțiilor ulterioare cu aceștia) și care efectuează o Comandă, prin crearea și utilizarea unui Cont sau prin funcția de comandă rapidă.
 5. Coș de cumpărături – pictogramă din partea dreapta-sus a site-ului, care permite utilizatorului să adauge produse pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior;
 6. Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de E-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (adrese de facturare, comenzi, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
 7. Site – magazinul on-line găzduit la adresa web torodecor.ro;
 8. Comanda/formular de Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător/Client prin care cel de-al doilea îi transmite primului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa produse comercializate de Societate;
 9. Produse – orice produse listate pe Site, inclusiv produsele menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului/Clientului, ca urmare a Contractului încheiat.
 10. Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
 11. Contract – reprezintă contractul la distanță încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
 12. Opinie/review – reprezintă o evaluare personală a unui Client/Cumpărător/beneficiar al unui bun cumpărat, redactată pe baza experienței privind utilizarea acestuia cu scopul de a transmite dacă bunul respectă sau nu specificațiile menționate de Vânzător. Fiecare opinie conține și posibilitatea de a exprima gradul de satisfacție față de produs printr-o evaluare sub forma unui punctaj de la o stea la cinci stele.
 13. Comunicări comerciale / Newsletter – reprezintă orice tip de mesaj trimis (prin E-mail, telefonic, mobile push, web push, etc.) care conține informatii generale și tematice, informații cu privire la oferte sau prețuri promoționale, informații referitoare la produsele adăugate în secțiunea Cont/ Coșul meu sau secțiunea Cont/Favorite.

 

 1. CONDIȚII GENERALE

3.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau E-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

3.2. Imaginile produselor prezentate în site au caracter informativ. Pentru mai multe detalii despre caracteristicile produselor și alte informații adiționale, vă rugăm să ne contactați.

3.3. Prețurile de vânzare ale produselor sunt afișate pe site, sunt exprimate în lei și conțin TVA. Prețurile de vânzare ale produselor se pot modifica fără o informare în prealabil a Clienților/Utilizatorilor. Pentru orice comandă plasată și confirmată, Clientul/Utilizatorul va plăti întotdeauna prețurile existente pe site la momentul plasării comenzii.

3.4. Plasarea unei comenzi de către Client/ Utilizator și acceptarea ei de către Vânzător echivalează cu încheierea unui contract, potrivit legislației în vigoare. Notificarea primită de către utilizator, pe E-mail, imediat după efectuarea comenzii, are rol de informare și nu reprezintă confirmarea comenzii.

3.5. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Client/Utilizator în momentul în care Cumpărătorul primește pe E-mail de la Vânzător, notificarea de expediere a Comenzii.

3.6. Vânzătorul poate refuza onorarea unei comenzi sau o poate anula unilateral, dacă Comanda a fost plasată de o persoană care a manifestat o atitudine ostilă, de natură să prejudicieze pe Vânzător. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Clientul se poate adresa Vânzătorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.

3.7. Toate informațiile de pe website-ul www.torodecor.ro sunt proprietatea intelectuală a YA-YA COLOR SRL conform Legii pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/ 1996). Întreg continutul publicat pe site (text, descrieri produse, imagini, logo, culori, slogan, simboluri, elemente de grafică web, clipuri video, etc.) poate fi folosit doar în scopul informării Utilizatorilor și Clienților YA-YA COLOR SRL.

3.8. Fotografiile afișate pe SITE, editate sau prelucrate de YA-YA COLOR SRL nu pot fi preluate sau utilizate fără acordul acesteia;

3.9. YA-YA COLOR SRL nu este răspunzătoare pentru eventualele diferențe de culori care pot apărea la vizualizarea pe diverse dispozitive electronice (desktop/tableta/mobil) ale Utilizatorilor/ Clienților.

3.10. Orice acțiune: proiect, eveniment, campanie, concurs, serviciu etc. desfășurată de Societate prin intermediul Website-ului va fi anunțată, promovată și detaliată la momentul desfășurării acesteia, fie printr-un Regulament, fie prin prevederi succinte și clare inserate în cadrul anunțului de desfășurare a acțiunii respective sau ulterior, la momentul oportun.

3.11. Vânzătorul își asumă dreptul de a schimba, modifica sau actualiza în orice moment conținutul SITE-ului www.torodecor.ro precum și Termenii și Condițiile de folosire, fără o notificare în prealabil.

3.12. Este strict interzisă și se pedepsește conform legii copierea, distribuirea, publicarea, transmiterea altor persoane sau incorporarea conținutului în alte materiale în afara site-ului www.torodecor.ro, fără acordul YA-YA COLOR SRL.

3.13. Pentru a ne sesiza orice problemă, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@torodecor.ro.

 

 1. ACCESUL LA WEBSITE

4.1. Accesul pe website se face exclusiv prin accesarea domeniului public: www.torodecor.ro.

4.2. Prin accesarea și utilizarea www.torodecor.ro, Utilizatorul/Clientul își dă acordul privind acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentate pe SITE, a Politicii de Confidențialitate și a Politicii de Cookies.

4.3. Utilizatorul/Clientul beneficiază de acces limitat, în interes personal (vizualizare, informare, plasarea de comenzi online) pe SITE-ul www.torodecor.ro și nu are dreptul de a descărca, de a modifica parțial sau integral SITE-ul, de a reproduce parțial sau integral SITE-ul, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata în orice alta manieră SITE-ul, în scopuri comerciale sau care contravin intereselor Societății.

4.4. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta (prin telefon,  E-mail – la secțiunile ”Info” – Întrebări frecvente, ”Tencuială decorativă”Pentru Consultanță Personalizată și Comenzi Avizate, Contactați-ne!​ sau Contactează-ne pentru Consultanță Profesională), sau prin datele mentionate la secțiunea “Contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

4.5. Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

 1. CONTUL MEU

5.1. Orice Utilizator care vizitează SITE-ul www.torodecor.ro, are vârsta de peste 16 ani și îndeplinește condițiile legale privind cumpărarea de produse, își poate crea un Cont.

5.2. Prin crearea Contului, Utilizatorul poate plasa mult mai rapid o comandă, toate datele lui fiind deja introduse. În plus, Utilizatorii care au create conturi, prin abonarea la Newsletter, pot beneficia de anumite oferte și prețuri promotionale la produse și de alte avantaje comunicate în scris de către YA-YA COLOR SRL.

5.3. La crearea Contului, fiecare Utilizator își dă acordul cu privire la acceptarea acestor Termeni și Condiții și ia la cunoștință Politica de Confidențialitate (de prelucrare a datelor personale) și Politica de Cookies, fiind responsabil în legătură cu acuratețea informațiilor oferite și de actualizarea lor.

5.4. Pentru crearea unui Cont va trebui să parcurgeți următorii pași:

 • Să introduceți următoarele date personale: adresa de E-mail;
 • Să introduceți o parolă cu care să vă logați ulterior și să confirmați această parolă;
 • Să bifați căsuța privind acceptarea acestor Termeni și Condiții;
 • Să bifați căsuța privind luarea la cunoștință de Politica de Confidențialitate;
 • De asemenea, puteți să vă abonați la Newsletter-ul nostru pentru a primi informări despre ofertele speciale și prețurile promoționale la produse.

În cont aveți posibilitatea de a:

 • edita informațiile contului
 • modifica parola contului
 • modifica adresa dumneavoastra folosită la serviciul de curierat pentru livrarea produselor comandate
 • modifica lista de dorințe (Wish List)

De asemenea, în cont puteti vedea comenzile plasate și detaliile despre alte activități desfășurate pe site-ul www.torodecor.ro cum ar fi posibilitatea de abonare la Newsletter.

 

 1. OBIECTUL CONTRACTULUI

6.1. Obiectul contractului reprezintă vânzarea produselor comandate pe site de către Utilizator/Client.

6.2. Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate are loc în momentul în care comanda ajunge la Utilizator/Client, la locul indicat de acesta în Comandă, când se achită de obligația de plată și semnează de primire pe documentul furnizat de Vânzător.

 

 1. COMANDA

7.1. Clientul/ Utilizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea produselor dorite în Coșul de cumpărături. Odată adăugat în Coșul de cumpărături, un produs este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui produs în Coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a produsului.

7.2. Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Utilizatorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.

7.3. Prin finalizarea Comenzii, Clientul/Utilizatorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

7.4. Pentru detalii sau întrebări despre comanda dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@torodecor.ro sau la numărul de telefon: 0729.011.468.

7.5. Anularea comenzii: În următoarele cazuri, Vânzătorul poate anula în mod unilateral o Comandă, fără obligația ca vreo parte să pretindă ulterior daune – interese celeilalte părți:

 • datele furnizate de Client/Utilizator sunt incorecte sau incomplete;
 • tranzacția nu este acceptată de către banca emitentă a cardului Clientului, în cazul plății on-line;
 • tranzacția nu este validată de către procesatorul de carduri agreat de Vânzător, în cazul plății on-line;
 • activitatea Clientului pe SITE poate produce prejudicii de orice natură pentru Vânzător;
 • în cazul unei tranzacții suspecte sau declarată suspectă de către o unitate bancară, instituție sau autoritate;
 • în cazul existenței unor alte motive obiective.

7.6. Clientul/Cumpărătorul poate anula o Comandă, iar dacă anularea comenzii se face înainte ca marfa să plece din depozitul Toro Decor, Clientul/Cumpărătorul nu va suporta nicio cheltuială. În cazul anulării comenzii după expediere, Clientul/Cumpărătorul va fi responsabil pentru costurile de expediere, precum și pentru costurile de returnare ale aceleiași comenzi. Pentru anularea unei comenzi va trebui sa trimiteti un E-mail la adresa office@torodecor.ro.

7.7. Dacă un produs nu este disponibil în stoc, Clientul/Utilizatorul va fi informat telefonic de către reprezentantul companiei. În acest caz, Clientului/Utilizatorului i se va comunica noul termen de livrare, acesta putând decide să aștepte până la livrarea tuturor produselor comandate sau să anuleze comanda.

7.8. Modalitatea de realizare a comenzii: Puteți căuta în website produsele dorite utilizând una din secțiunile “Camera din față”, ”Catalog produse” și ”Tencuială decorativă” sau navigând prin categoriile / catalogul de produse care apar pe site.

 • Dacă a-ți ales varianta de comandă ca vizitator (nu doriți înregistrarea în Cont sau autentificarea pe site):

Pentru produsul pe care îl aveți în vedere să-l achiziționați aveți posibilitatea să-l adăugați în Coșul de cumpărături apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ sau să-l adăugați în wish list/la secțiunea ”Favorite” (apăsând pe pictograma ”Inimă”).

 • Pentru a plasa o comandă on-line, va trebui să selectați produsele și cantitatea dorită și să le adaugați în coș apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ”.
 • Aici veti putea vedea lista completă cu toate produsele pe care le-ați selectat să le cumpărați.
 • Puteți șterge produsele selectate apăsând pe butonul x din stânga pozei produsului.
 • Apăsând pe butonul ”Vezi coșul” sunteți direcționat la Coșul Dvs. de cumpărături, unde aveți posibilitatea să modificați cantitatea aferentă fiecărui produs dorită (utilizând săgeata în sus/jos) sau puteți șterge din produse (apăsând pe butonul x din stânga pozei produsului).
 • Se pot adăuga mai multe produse, apăsând butonul ”Actualizează coșul”.
 • De asemenea, dacă aveți un cod de cupon de reducere puteți aplica acest cod apăsând pe butonul ”Aplică Cuponul”.
 • Toate câmpurile cu * sunt obligatorii.
  • În situația în care vă creați un Cont Nou, respectiv doriți să vă logați cu ajutorul datelor deja furnizate:
 • Apăsați pictograma ”Omuleț” din partea dreaptă sus a site-ului torodecor.ro și completați toate rubricile referitoare la datele dumneavoastră de Utilizator: adresă de E-mail, parolă. Aceste informații sunt confidențiale și sunt utilizate numai pentru procesarea comenzii dumneavoastră (facturare și livrare) sau pentru administrarea și gestionarea contului pe care vi l-ați creat.

Corectitudinea acestor date este deosebit de importantă pentru confirmarea și livrarea comenzii în condiții optime, cât și pentru administrarea contului.

Pentru produsul pe care îl aveți în vedere să-l achiziționați aveți posibilitatea să-l adăugați în Coșul de cumpărături apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ sau să-l adăugați în wish list/la secțiunea ”Favorite” (apăsând pe pictograma ”Inimă”).

 • Pentru a plasa o comandă on-line, va trebui să selectați produsele și cantitatea dorită și să le adaugați în coș apăsând butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ”.
 • Aici veti putea vedea lista completă cu toate produsele pe care le-ați selectat să le cumpărați.
 • Puteți șterge produsele selectate apăsând pe butonul x din stânga pozei produsului.
 • Apăsând pe butonul ”Vezi coșul” sunteți direcționat la Coșul Dvs. de cumpărături, unde aveți posibilitatea să modificați cantitatea aferentă fiecărui produs dorită (utilizând săgeata în sus/jos) sau puteți șterge din produse (apăsând pe butonul x din stânga pozei produsului).
 • Se pot adăuga mai multe produse, apăsând butonul ”Actualizează coșul”.
 • De asemenea, dacă aveți un cod de cupon de reducere puteți aplica acest cod apăsând pe butonul ”Aplică Cuponul”.
 • Toate câmpurile cu * sunt obligatorii.

7.9. Finalizarea comenzii: După ce vizualizați cumpărăturile efectuate (Total Coș) pentru a înregistra comanda, va trebui să apăsați pe butonul ”Continuă cu finalizarea comenzii” și să completați detaliile pentru facturare / să introduceți datele dumneavoastră. Astfel:

 • Trebuie să introduceți urmatoarele date pentru a vă putea emite factura și a face livrarea produselor: tip client (persoană fizică/juridică), nume, prenume, țară/regiune, nume stradă și număr, județ, oraș, cod poștal, E-mail, telefon.
 • Aveți posibilitatea să alegeți o altă adresă de livrare (bifând căsuța Livrezi la o altă adresă?).
 • La pasul următor veți alege modalitatea de plată (numerar – la livrare, on-line prin card, prin Ordin de plată).
 • Veți bifa căsuța cu “Am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate” și ”Am citit și sunt de acord cu Termenii și Condițiile”.

De asemenea aveți posibilitatea de a vă abona la Newsletter, bifând căsuța cu mesajul: „Sunt de acord să primesc Newsletter-uri despre cele mai bune oferte/produse ale Societății”.

 • Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat către o pagină web securizată pentru a introduce datele de pe card și a efectua plata.
 • Pentru finalizarea comenzii, se apasă butonul ”Plasează comanda”.
 • În acest moment comanda a fost trimisă către noi și veți fi direcționat către pagina unde apare textul “Comanda a fost finalizată cu succes! Îți mulțumim! Am primit comanda ta.”

7.10. Confirmarea comenzii: După trimiterea comenzii către noi, veți primi un E-mail de confirmare că am primit comanda dumneavoastră.

 

 1. PREȚURILE PRODUSELOR, FACTURAREA ȘI PLĂȚILE

8.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile produselor fără o notificare în prealabil. Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel din momentul confirmării comenzii, reprezentând comanda fermă.

8.2. De asemenea, Societatea noastră poate afișa pe SITE produse ce beneficiază de prețuri promoționale într-o anumită perioadă de timp. Detaliile despre aceste campanii promoționale vor fi făcute publice prin afișarea pe site-ul nostru la o secțiune distinctă.

8.3. Prețurile afișate pe SITE, care sunt tăiate de o linie, reprezintă prețul vechi al unui produs care se află într-o campanie promoțională și beneficiază în prezent de un preț promoțional mai mic.

8.4. Cheltuielile aferente transportului, se plătesc separat. Mai multe detalii despre costurile de livrare la secțiunea livrare / retur.

8.5. Fiecare colet livrat va conține și factura fiscală pentru produsele comandate.

8.6. Facturarea produselor achiziționate se face exclusiv în RON.

8.7. Facturile fiscale se pot emite pe persoană fizică sau juridică.

8.8. Plata produselor comandate se poate face prin:

– Ramburs (în numerar) la livrarea comenzii. Plata se va face către firma de curierat pe bază de chitanță.

– On-line cu orice card Visa sau MasterCard (plata prin procesatorul de plăți Stripe Inc. comisionul pentru tranzacție va fi 0 %.

 • Înainte de a finaliza Comanda, Clientul va trebui să aleagă mijlocul de plată. Dacă alegeți plata cu cardul, imediat după plasarea comenzii veți fi direcționat pe o pagină web securizată pentru a introduce datele de card și a efectua plata. Procesarea datelor de card se va face exclusiv pe serverele furnizorului de plăți, ce oferă o soluție de tranzacționare rapidă, solidă și sigură prin certificate de Securitate SSL. Pentru mai multe detalii despre platforma de plăți, vă rugăm accesați websiteul acesteia și politicile aferente.
 • In cazul plății on-line, tranzacția va apărea pe extrasul de cont pe numele ________. De asemenea, orice plată cu cardul bancar va fi confirmată în momentul în care se emite factura către Client/Cumpărător, până în acel moment contravaloarea comenzii va fi blocată pe contul Clientului/Cumpărătorului fără a fi transferată în contul Vânzătorului.
 • Vânzătorul nu își asumă răspunderea pentru alte costuri suplimentare suportate de Client/Cumpărător în urma tranzacțiilor cu cardul bancar (exemplu: comision de conversie valutară in cazul în care moneda de emitere card este diferită de RON, alte comisioane în funcție de politica fiecărei banci, etc), Clientul/ Cumpărătorul fiind singurul responsabil.
 • În cazul în care plata online cu cardul bancar s-a produs din greșeală, tranzacția poate fi anulată doar telefonic, contactând un reprezentant YA-YA COLOR SRL, iar suma va putea fi returnată în termen de maxim 30 zile de la finalizarea procedurii de anulare a comenzii.
 • Atunci când plata se realizează prin transfer bancar (ordin de plată OP)– în baza facturii emise de YaYa Color SRL, după efectuarea transferului în contul IBAN RO76CECEB50001RON2195528 deschis la CEC BANK Ag. P-ta Operei, va trebui să trimiteți dovada plății pe adresa de E-mail: office@torodecor.ro. Livrarea produselor se va face numai după ce avem confirmarea de la banca noastră privind efectuarea plății si după ce veți fi contactat de către un reprezentant YA-YA COLOR SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nefiind efectuată livrarea.

 

 1. OPINIILE UTILIZATORILOR

9.1. Toți Utilizatorii/ Clienții/ Cumpărătorii care accesează site-ul își pot spune opinia față de produsele comercializate pe website-ul nostru.

9.2. Informațiile/comentariile transmise de aceștia, pozitive sau negative, se vor referi strict la caracteristicile produselor și vor fi publicate pe site după o aprobare în prealabil de care reprezentanții companiei noastre.

Astfel, fiecare Utilizator/ Client/ Cumpărător ce dorește să își spună opinia despre anumite produse, va trebui să respecte urmatoarele:

 • să facă referiri doar în limba romana despre caracteristicile produsului, evitând informații despre preț sau anumite oferte promoționale, sau informații despre desfășurarea Comenzii plasate pe SITE;
 • să utilizeze un limbaj corespunzător, care să nu ofenseze și să nu folosească termeni care pot jigni sau afecta alți Utilizatori/ Clienti/ Cumpărători;
 • să nu publice pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală sau conțin viruși, texte care reprezintă anumite forme de publicitate în masă sau orice altă formă de spam;
 • să nu înscrie informații sau detalii despre alte site-uri comerciale ce desfășoară aceeași activitate comercială, sau să menționeze prețuri comparative la produsele de pe site.

9.3. Prin înscrierea unor informații/comentarii pe SITE, Utilizatorii/ Clienții/Cumpărătorii acordă Vânzătorului dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, precum și dreptul de a distribui mai departe aceste date în interesul explicit sau implicit de marketing al companiei noastre.

9.4. Pe lângă opinia despre un produs, Utilizatorul/Clientul/Cumpărătorul va putea face o evaluare, adăugând și un Rating relevant pentru acel produs (prin cele 5 steluțe). Astfel, un Rating mare va duce la o creștere a Rating-ului general, iar un Rating mic duce la o scădere a Rating-ului general.

 

 1. GARANȚIA BUNURILOR

10.1. Toate produsele comercializate de YA-YA COLOR SRL, pe site-ul www.torodecor.ro îndeplinesc condițiile de garanție conform normelor legale (Legea nr. 449 din 2003 – privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora, cu modificările și completările ulterioare) si normelor interne ale societății.

10.2. Garanția produselor se poate acorda în urmatoarele cazuri:

– Produsul este defect din fabricație, defect ce impiedică folosirea normală a produsului;

– Produsul este deteriorat sau distrus în urma transportului, în acest caz produsul se va înlocui;

10.3. Pentru a beneficia de garanție, Clientul/Cumpărătorul va trebui să ne trimită la data primirii produsului o sesizare în scris la adresa de E-mail office@torodecor.ro.

SC YA-YA COLOR SRL va răspunde acestei sesizări în termen de maxim 3 zile lucrătoare și va comunica Clientului/Cumpărătorului termenul și modalitatea de soluționare a sesizării.

10.4. Dacă Vânzătorul nu poate livra o comandă din cauză că un produs nu este disponibil, va informa Clientul/ Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând să stabilească cu acesta modalitatea de rezolvare a situației pentru onorarea comenzii. În situația în care produsul a fost deja trimis de către Client/ Cumpărător, sumele vărsate ca plată vor fi rambursate de către Vânzător conform legii, în termen de maxim 30 zile, cu excepția în care părțile convin altfel.

10.5. În cazul în care un produs livrat de către Vânzător nu corespunde cu imaginea sau descrierea produsului de pe SITE, Clientul/Cumpărătorul are dreptul să ceară înlocuirea acestuia, o reducere substanțială de preț sau să returneze produsul primit și să primească înapoi contravaloarea lui fără a suporta alte cheltuieli suplimentare.

10.6. Pentru orice reclamație privind neconformități ale produselor achiziționate, vă rugăm să ne contactați în termen de maxim 14 zile de la recepția coletului, la adresa de E-mail office@torodecor.ro.

 

 1. CONFIDENȚIALITATE

11.1. YA-YA COLOR SRL este operator de date cu caracter personal și va păstra confidențialitatea datelor pe care le furnizați: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă de livrare, firmă, după caz. Totodată, Vânzătorul va asigura securitatea datelor oferite și va lua măsuri tehnice și organizatorice pentru o gestionare eficientă a acestora, strict în scopurile declarate în prezentul contract.

11.2. Datele sunt prelucrate în următoarele scopuri:

–  Înregistrarea și confirmarea comenzii;

–  Emiterea facturii și verificarea efectuării plății;

– Cazurile de livrare către curier (în vederea expedierii comenzii), vor fi transmise datele necesare către firma de curierat;

11.3. Pentru a cunoaște mai mult detaliile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, dar și drepturile pe care le aveți, vă rugăm consultați Politica de Confidențialitate și Politica de Cookies.

 

 1. RĂSPUNDERE

12.1. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul își asumă răspunderea pentru respectarea prevederilor prezente, pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesarii Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.

12.2. Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.

12.3. Vânzătorul își rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului si condițiilor de funcționare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabil Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afișării în Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestui Document.

12.4. Clienții/Cumpărătorii își asumă întreaga responsabilitate în cazul divulgării datelor personale către terți, compania noastră nu poate fi facută responsabilă, în situația în care un Client/Cumpărător este prejudiciat sub orice formă de către un terț care ar pretinde că este reprezentant al Vânzătorului sau că reprezintă interesele acestuia.

12.5. Vor fi considerate tentativa de frauda sau frauda urmatoarele actiuni asupra website-ului www.torodecor.ro și continutului acestuia:

 • accesarea datelor de orice tip ale unui Utilizator/Client/Cumpărător prin folosirea unui cont sau prin orice altă metodă;
 • alterarea sau modificarea conținutului SITE-ului sau orice corespondență expediata prin orice mijloc de comunicare de către YA-YA COLOR SRL către Utilizator/Client/Cumpărător;
 • afectarea performanțelor serverului pe care rulează SITE-ul torodecor.ro;
 • accesarea sau divulgarea oricărui terț care nu are autoritatea legală necesară, orice conținut expediat de către YA-YA COLOR SRL către Utilizator/Client/Cumpărător, atunci când acesta nu este destinatarul legitim al conținutului;
 • În oricare din situațiile de mai sus, YA-YA COLOR SRL își rezervă dreptul de a se adresa autorităților competente. Fraudele și tentativele de fraudă sunt pedepsite conform legislației penale în vigoare, iar părțile prejudiciate pot cere în instanță repararea prejudiciilor morale sau pecuniare, după caz.
 • De asemenea, în cazul tranzacțiilor suspecte sau declarate suspecte, la solicitarea oricărei autorități publice, instituții autorizate, unități bancare partenere, Vânzătorul are obligația, iar Clientul/Cumpărătorul își dă acordul, privind comunicarea datelor cu caracter personal.

 

 1. LITIGII

13.1. Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Vânzător și Utilizatori / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești prevăzute de legislația civilă.

 

 1. CONTACT

14.1. Pentru orice detalii sau întrebari despre produse sau comenzi vă rugăm să ne contactați la adresa de E-mail: office@torodecor.ro sau la numărul de telefon: 0729.011.468, de Luni până Vineri, în intervalul orar: 09:00 – 17:00 respectiv Sâmbătă în intervalul orar: 09:00 – 12:00.